Tarih: 24.01.2024 14:36

Gölcük’te Gönül Köprüleri Kuruldu

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Gönül Köprüleri Kuruldu

Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan “Gönülden Gönüle” kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerle ailelerin gönüllerine dokunulmaya, kimsesizlerin kimi olmaya devam ediliyor.


9 Aile ziyaret edildi

Vali Yardımcıları’nca gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy Gölcük ilçemizde gönül köprüleri kurdu.

 1’i onur abidemiz gazimiz olmak üzere Gölcük ilçemizde yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 9 aileyi hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Vali Yardımcısı Aksoy, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. 

“Amacımız; sıkıntı ve sorunları dinlemek, bu doğrultuda yapılan talepleri yerinde incelemektir.” diyerek ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Vali Yardımcısı Aksoy, gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

Gazimizin Hayır Duaları Alındı

Gazimiz Mustafa San’ın evine misafir olan, bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, onur abidemizle yakından ilgilenerek hal ve hatırını sordu.

Aksoy, ‘Şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz için ne yapsak azdır’

Gazimiz ile bir süre hasbihal eden Vali Yardımcısı Aksoy: “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şahadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Şehitlerimizin ve kahraman Gazilerimizin sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyoruz.” diyerek sağlıklı ve uzun bir ömür temennisinde bulundu. 

Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Aksoy, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —