Tarih: 25.11.2022 11:18

Gölcük’te hatalı park eden sürücüler affedilmedi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te hatalı park eden sürücüler affedilmedi

Gölcük genelinde ücretli olduğu kadar ücret otoparklarında olmasına rağmen bazı duyarsız sürücüler park yasağı olan yol kenarlarına araçlarını park etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Trafik Polisleri tarafından yapılan uygulamada hatalı park yapan sürücülere trafik cezası kesildi.

Hatalı park edenlere af yok

Geçtiğimiz gün Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi 43. Sokak üzerinde uygulama yapan Trafik Polisleri yolun park yasağı olan tarafına park eden araç sahiplerine hatalı park trafik cezası kesti. 196 Lira olan hatalı park trafik cezası daha sonrasında araç sahiplerinin evinde gönderiliyor.

Hatalı parkın cezası 196 Lira

Gölcük’te birçok cadde ve sokakta açık ve kapalı otopark bulunmasına rağmen yinede sürücüler yasak olan cadde ve sokaklara araçlarını park etmeye devam ediyor. Park yasağı olan sokaklara araçlarını park eden sürücüleri trafik polisleri affetmiyor ve çektikleri fotoğraf ile birlikte hatalı park cezalarını kesmeye devam ediyor. İlçemizin park yasağı olan cadde ve sokaklarda hatalı park eden sürücülerin araçlarını Trafik Polisleri önce fotoğraflarını çekiyor daha sonrasında fotoğrafla birlikte ceza makbuzlarını araç sahiplerinin adreslerine gönderiyor. Hatalı parkın cezası 2022 yılı için 196 Lira ve buna rağmen yinede sürücüler araçlarını yasak olan yerlere park etmekten vazgeçmiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —