Tarih: 01.02.2024 13:28

Gölcük’te hava nasıl olacak?

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfasından aldığımız bilgiye göre İlçemizde önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak.

Kar yağışı beklenmiyor

Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde Gölcük’te önümüzdeki günlerde hava durum nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfasından aldığımız bilgiye göre önümüzdeki günlerde ilçemizde kar yağışı beklenmezken yarın ve cumartesi günü havanın yağışlı olması bekleniyor.  Gölcük’te yarın hava sıcaklığı en düşük 2 en yüksek 10 derece olacak. 3 Şubat Cumartesi günü yağışlar devam ederken hava sıcaklığı en düşük 5, en yüksek 10 derece olması bekleniyor. 4 Şubat Pazar günü yağışların yerini havanın parçalı bulutlu olması beklenirken hava sıcaklığı 2 derecelere kadar düşecek.

Hava sıcaklığı 2 dereceye kadar düşecek

Pazar günü hava sıcaklığı en düşük 2 derece en yüksek 11 derece olması bekleniyor. 5 Şubat Pazartesi günüde yağış beklenmezken en düşük hava sıcaklığı 7, en yüksek 15 derece olması bekleniyor.  6 Şubat Salı günü ise havanın parçalı bulutlu olması beklenirken en düşük hava sıcaklığı 9, en yüksek ise 18 derece olması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —