Tarih: 13.06.2019 12:19

Gölcük’te ilk mezuniyet törenini onlar gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te ilk mezuniyet törenini onlar gerçekleştirdi

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 58’nci mezuniyet coşkusunu yaşadı

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürleri, Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu, öğretmenler ve mezun olan öğrencilerin aileleri ile dostları katılım sağladı.

Okul 58. Mezunlarını verdi

2018-2019 eğitim öğretim yılında 58. mezunlarını veren Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hem okullarından ayrılmanın hüznünü hem de mezuniyet sevincini yaşadı.

Kadiroğlu, ‘’Herkesin bir hedefi, gerçekleştirmeyi arzuladığı hayalleri olmalı’’

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu duygularını şu sözlerle dile getirdi: “ Çocukluktan ergenliğe adım atılan yaşlarda okulumuza başlayan öğrencilerimiz, 4 yılın sonunda pırıl pırıl genç kızlar olarak mezun olmaya hak kazandılar. Değerli velilerimiz, emanet olarak aldığımız evlatlarımızın mezun olduğunu görmek sizler kadar bizim içinde gurur vesilesidir. Sevgili öğrencilerim, hiçbir insanın, hedefi olmadan başarılı olamayacağını biliyorsunuz. Herkesin bir hedefi, gerçekleştirmeyi arzuladığı hayalleri olmalı. Elbette önünüze engeller çıkacak, ama asla yılmayacaksınız. Ve bizler önümüzdeki yıllarda sizleri güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmeyi arzuluyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun’’ diyerek tebriklerini iletti.

Mezuniyet belgelerini İlçe Protokolü’nden geldi

Öğrencilere mezuniyet belgelerini Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu takdim etti. Kaymakam Irmak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —