Tarih: 03.10.2022 10:52

Gölcük’te kaba atıklar ivedi bir şekilde toplanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te kaba atıklar ivedi bir şekilde toplanıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler çöp konteynırlarının yanına ya da çevresine bırakılan kaba atıkları toplayarak, Temiz bir Gölcük için yoğun mesai harcıyor.

İlçemizin 4 bir yanında çalışıyorlar

‘Temiz bir Gölcük için Çalışıyoruz’ sloganıyla ilçemizin 4 bir yanında yoğun bir şekilde çalışan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kaba atıklarla da mücadelelerini sürdürüyor. Çöp Konteynerlerinin yanına ya da çevresine atılan kaba atıklar ilçemizin görselliğini de olumsuz etkiliyor. Belediye ekipleri ilçemizin farklı noktalarında sokaklara bırakılan kaba atıkları topladılar.

Teşekkür ettiler

Belediye ekiplerine çalışmalarından ötürü teşekkür eden bazı vatandaşlar, ‘Ekiplere çok teşekkür ediyoruz. Sağolsunlar vızır vızır çalışıyorlar. Kontrolsüzce atılan atıkların oluşturduğu kötü görüntüleri ekipler temizliyor. Belediye ekiplerine de yardım etmek için kaba atıklarımızı belediye yetkililerine haber vererek, dışarıya bırakalım’ diyerek memnuniyetlerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —