Tarih: 20.04.2022 12:11

Gölcük’te kaba atıklar ivedilikle kaldırılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yol kenarlarına bırakılan kaba atıkları ivedilikle toplayarak çevre temizliğine önem veriyor.

En hızlı şekilde toplanıyor

İlçemiz genelinde cadde ve sokaklara atılan kaba atıkların toplanması ve temizliğinin sağlanması aralıksız devam ediyor. Gölcük genelinde inşaat molozları ve ağaç budama işlemi sonrası kesilen dallar Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından en hızlı şekilde toplanıyor. Ekipleri vatandaşların kapa atıkları yol kenarlarına bırakmadan önce belediyeye haber verilmesi halinde daha hızlı bir şekilde müdahale ettikleri için vatandaşların bu konuda daha hassas olmalarını rica ettiler.

Çalışmalar aralıksız devam ediyor

Bahar aylarını gelmesiyle gerek cadde ve sokaklarda yapılan tadilat çalışmaları gerekse evlerde yapılan tadilat çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarda sık sık kaba atıklarla karşılaşmak mümkün. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölcük genelinde kaba atıkların toplanması ve temizliğinin sağlanması için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek ekiplerine çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —