Tarih: 08.01.2024 12:48

Gölcük’te kaldırımlar düzeltilip konforlu hale getirilmeye devam ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te kaldırımlar düzeltilip konforlu hale getirilmeye devam ediliyor

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemiz genelinde bozulan kaldırım ve yaya yollarının onarımını yaparak konforlu hale getirmeye devam ediyor.

Hasarlı bölgeler düzeltilip parke taşları yeniden döşendi

Gölcük genelinde gerçekleştirdikleri öz verili çalışmaları ile takdir toplayan Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hayatı olumsuz etkileyen bölgelerin onarım çalışmalarına devam ediyor. ekipler son olarak Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde kaldırımda oluşan hasarlı bölgenin onarımını yaptı. Ekipler ayrıca Preveze Caddesi üzerinde Gölcük Belediyesi binasının  yaya yolu üzerindeki hasarlı bölgenin parke taşlarını söktükten sonra gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra parke taşlarını yeniden döşediler. Ekipler son olarak Değirmendere Atatürk Mahallesi Orkide Sokak üzerindeki yaya yolunda bozuk olan alanın onarımını yaparak vatandaşların kullanımına açtı.

Çalışmalar devam edecek

Ekiplerin çalışması vatandaşları da oldukça memnun ederken, vatandaşlar çalışmalarından ötürü ekiplere teşekkür ederek kolaylıklar dilediler. Ekipler planlamalar doğrultusunda ilçe genelinde çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —