Tarih: 01.12.2019 14:02

Gölcük’te Kan Bağışı Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Kızılay Kocaeli Kan Bağışı Merkezi Bünyesinde Kızılay Gölcük Şubesi işbirliğiyle Gölcük’te kan bağışı yapılmaya devam ediyor.  geçtiğimiz Cuma günü Tevfik Hoca Camii’nin alt tarafında bulunan Din Görevlileri Derneği’nin lokalinde gerçekleşen kan bağışı uygulaması Gölcük halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Kocaeli Kan Merkezi Bünyesinde Kızılay Gölcük Şubesi işbirliğiyle yapılan kan bağışı uygulaması Gölcük’te yoğun ilgi görüyor. Kan bağışı geçtiğimiz Cuma günü Tevfik Hoca Camii’nin alt tarafında bulunan Din görevlileri Derneğinin lokalinde gerçekleşti.

‘Gölcük’te kan bağışına çok yoğun bir talep var’

Kızılay Kan Merkezi görevlileri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Gölcük’te kan bağışına çok yoğun bir talep var. Vatandaşların bu yöndeki taleplerinden yola çıkarak Gölcük’te farklı noktalarda da kan bağışı alıyoruz. Geçen hafta Anıtpark’ta yaptığımız kan bağışı etkinliğine de çok güzel bir katılım vardı. Gölcüklü vatandaşlarımıza bu konudaki duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.   

Kan bağışı kampanyası Pazartesi ve Salı günleri devam edecek

Kızılay Gölcük Şubesi’nden yapılan açıklamada Pazartesi günü ( bugün) saat 10:00 ile 18:00 arası Anatpark’ta, 3 Aralık Salı günü de Gölcük Aile Konak Hastanesi’nde saat 10:000 ile 17:00 arası kan bağışı kabul edilecek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —