Tarih: 21.02.2021 13:03

Gölcük’te kar keyfi bitti ama ERİKLİTEPE TABİAT PARKI’NDA KAR KEYFİ DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te kar keyfi bitti ama

ERİKLİTEPE TABİAT PARKI’NDA KAR KEYFİ DEVAM EDİYOR

İlçemiz son yılların en etkili kar yağışını yaşadı. Geçtiğimiz hafta ilçemizde yoğun bir şekilde etkili olan kar yağışı sona erdi. Bölge bölge kalan kar kalıntılarının dışında Gölcük’te kar sona ererken Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı’nda kar kalınlığı bir metreyi buluyor.  Sıcaklığın 0 derecelere düştüğü Gölcük’ün turizme açılan penceresi Eriklitepe, beyaz görüntüsü ile büyülüyor.   

Kar kalınlığı 1 metreyi buldu

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan ve yaz kış oldukça fazla ziyaretçi ağırlayan Eriklitepe Tabiat Parkı son günlerde oldukça yoğun ilgi görüyor. İlçemizde de oldukça yoğun etkili olan kar yağışı Eriklipete’de daha da etkili olurken kar kalınlığı 1 metreyi buldu. Gölcük’te kar keyfine doyamayanlar soluğu Eriklitepe Tabiat Parkı’nda alıyor.

 Eriklitepe Tabiat Parkı’nda hangi hizmetler var

Günlük ve uzun süreli tatil yapabileceğiniz bungalov tipi evleri içinde barındıran tesiste; restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı bulunuyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evlerde ailenizle birlikte 4 kişi gönül rahatlığıyla kalabilir. Günübirlik olarakta tesisleri ziyaret edebilirsiniz. Korona Virüs salgını nedeniyle geçici olarak restoran ve kafe bölümü kapatılmış durumda. Eriklitepe’te kar yağışı ile birlikte büyük ilgi görüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —