Tarih: 27.01.2022 12:34

Gölcük’te kar küreme çalışmaları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te kar küreme çalışmaları devam ediyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçemizin üst kısımlarında hala etkili olan kar için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipleri vatandaşların güvenliği için kaldırımlarda ki karları temizleyerek tuzlama çalışması yaptı.

Karları küreyerek tuzlama çalışması yaptılar

İlçemizde geçtiğimiz Cumartesi gününden beri etkili olan kar yağışı şehir merkezinde etkisini kaybetse de üst kısımlarda kar örtüsü devam ediyor. Vatandaşların güvenliği için Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evsel atıkları toplama çalışmalarına aralıksız devam ederken özelliklerde kaldırımlarda biriken karları küreyerek tuzlama çalışlarına devam ediyorlar.

Vatandaşlardan teşekkür

Gölcük2ün üst kısımlarında hala etkili olan kar örtüsünden yapılan çalışmalar edeniyle hiç olumsuz etkilenmediklerini ifade eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Gölcük merkezinde çok etkili olmasa da Gölcük’ün üst bölgelerinde kar yağışını yoğun bir şekilde yaşadık ve hala yerlerde kar örtüsü var. Özellikle bu dönemde kaldırımlar bizler için çok tehlikeli oluyor. Çünkü karlar eridikçe buz oluyor ve çok kayganlaşıyor. Neyse ki belediye ekiplerini sıkı çalışması ile hiçbir problem yaşamadık. Ekipler sık sık kaldırımları ve yürüyüş yollarında ki karları temizleyip tuzlama çalışması yaptıkları için bu kar yağışını kazasız atlattık. Emeklerinden ötürü tüm çalışanlara çok teşekkür ederiz” dediler.     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —