Tarih: 16.02.2021 13:01

Gölcük’te kar yağışı ağaçları devirdi VATANDAŞLAR KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde etkili olan kar yağışından bazı noktalarda bulunan ağaçlar devrildi. Ağaçlar biriken karın ağırlığına dayanamadı ve devrildi. Gölcük Belediyesi ekipleri harıl harıl çalışarak, ilçemizde hem köy yollarında bağlantının kopmasını önledi hem de ilçemizin ana arterlerinde yolları açık tuttu. Karın en güzel eğlencesini yine çocuklar yaşadı. Gölcüklü bazı gençler evlerinin önünde yaptıkları dev kardan adam ile dikkat çektiler.

Ağaçlar üzerinde biriken karın ağırlığına dayanamadı

Gölcük’te etkili olan kar yağışı nedeniyle Gölcük belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer ve ekibi adeta harıl harıl çalıştı. İlçemizde kar yağışı yoğun etkili olurken, büyük sorunun yaşanmaması vatandaşlardan olumlu tepki aldı. Gölcük Donanma Mevkii’nde yol kenarında bulunan ağaçlardan bazıları biriken karın ağırlığına dayanamazken, Şirinköy’de de ağaçların devrildiği bilgisine ulaşıldı. Yıkılan ağaçlar belediye ekiplerinin çalışmalarıyla kaldırılıyor.

Karın keyfini yine çocuklar yaşadı

Beyaz cennetin en güzel keyfini yine çocuklar yaşadı. Evlerinin önüne çıkarak, kardan adam yapan çocuklar, bu güzel anların keyfini coşkuyla yaşadı. Gölcüklü bazı vatandaşlar, belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve ekibine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Sokak hayvanlarına destek oldular

İlçemizde etkili olan kar yağışından ve soğuk havadan en çok sokak hayvanları etkilendi. Gölcük Belediyesi ekipleri ve vatandaşlar bu zorlu süreçte sokaktaki dostlarımızın yanında olarak, sokak hayvanlarına mama desteğinde bulundular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —