Tarih: 20.03.2020 13:50

Gölcük’te köyler dezenfekte edildi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te köyler dezenfekte edildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü’nün ülkemizde de tespit edildiği günden beri gece gündüz demeden temizlik ve dezenfekte çalışması yapan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri  ilçemize bağlı köy (Mahallelerde) temizlik ve dezenfekte çalışması yapıldı.

Ekipler gece gündüz çalışıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri’ne bağlı ekipler Corona Virüsü’nün ülkemizde de tespit edildiği günden itibaren gece gündüz demeden ilçemizde temizlik ve dezenfekte çalışması yapıyor. Ekipler Gölcük Merkez’de ve bağlı olduğu belde mahallerde yaptığı dezenfekte çalışmalarının ardından ilçemize bağlı köy mahallelerde de temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

Coronavirüse karşı önlem had safhada

İlçemizde gece gündüz demeden temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri özellikle tehlike arz eden çöp konteynırlarının etrafını temizleyip dezenfekte ettikten sonra kireç dökerek önlem almaya devam ediyor. ekipler son olarak  Ayvazpınar, Mesruriye, Şevketiye, Hamidiye, İrşadiye, Siyretiye, Mamuriye ve Ümmiye mahallelerinde temizlik ve dezenfekte çalışmasını  ardından çöp konteynırların etrafına kireç dökerek önlem aldı. Yapılan çalışma mahalle sakinleri tarafından büyük takdir aldı. Ekipler çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —