Tarih: 26.12.2022 14:14

Gölcük’te meydana gelen cinayette iki şahıs yakalandı BİRİ TUTUKLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te meydana gelen cinayette iki şahıs yakalandı

BİRİ TUTUKLANDI

 Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gölcük’te meydana gelen cinayetle ilgili yaptığı çalışma sonucunda yakalanan Ş.B. ile N.B.’nin Adli Makamlara sevk edilerek, Ş.B. isimli şahsın tutuklandığını, N.B. isimli şahıs hakkında ise adli kontrol tedbirleri uygulamasına karar verildiğini duyurdu.

İki şahıs kıskıvrak yakalandı

Yapılan açıklamada, ‘Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, 23.12.2022 günü ilimiz Gölcük ilçesinde meydana gelen K.B. isimli şahsın “Ateşli Silahla Öldürülmesi” konusu ile ilgili olayı gerçekleştiren Ş.B. ve N.B. isimli şahıslar yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmıştır.’

Adli Makamlara sevk edildiler

Açıklamanın devamında, ‘Şüpheliler, tamamlanan işlemlerinin ardından 24.12.2022 günü mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edilmiş olup Ş.B. isimli şahıs tutuklanmış, N.B. isimli şahıs hakkında adli kontrol tedbirleri uygulamasına karar verilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —