Tarih: 11.10.2019 13:37

Gölcük’te O Soruna Çözüm Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin en işlek sokaklarından olan 21. ve 67. Sokak girişlerinde bulunan engelli rampalarının önüne sürekli park edilen araçlar nedeniyle engelli bireyler ve bebek arabalı anneler sıkıntı yaşıyordu. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri engelli rampalarının önüne monte ettiği saksılar ile bu problemi ortadan kaldırdı.

Artık park edemeyecekler

Gölcük’te 21. ve 67. Sokakta bazı duyarsız sürücülerin engelli yolu olmasını umursamadan park ettikleri araçlar yüzünden vatandaşlar zor durumda kalıyorlardı. Ancak geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerin 21. Sokak’ta yapmış olduğu çalışmanın ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerde engelli rampalarının önlerine monte ettikleri saksılar sayesinde hatalı park etmenin önüne geçti.

Saksılar çiçeklendirilecek

Kaldırım önlerine engelli ve bebek araçlarının geçişlerini engellemeyecek şekilde yerleştirilen saksılar en kısa zamanda çiçeklendirilerek sokağa güzel bir görünüm de kazandıracak. Gölcük’te bulunan vatandaşlar hayata geçirilen bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Vatandaşlar, “Engelliler rahatlıkla bu yolu kullanabilecek”

Vatandaşlar, “Bu saksılar yapılmadan önce kaldırım önlerine park eden araçlar yüzünden engelli vatandaşlarımız zorluk çekiyorlardı. Bugünden itibaren hem rahatlıkla bu yolu kullanabilecekler hem de dikilecek olan çiçekler sayesinde sokağımız güzel bir görünüm kazanacak. Gölcük Belediyesi’ne bu sorunu çözüme kavuşturduğu için, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine de sokağımıza bu saksıları yerleştirdikleri için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —