Tarih: 08.06.2022 12:55

“Gölcük’te Öğrenciysen” Projesi Kapsamında, Öğrencilerden MUHTEŞEM RESİM SERGİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle; Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında, 22-23 Şubat tarihlerinde, 30 ortaokul ve liseden 120 öğrencinin katıldığı “Canlı Resim Performansı”nda yapılan resimler Anıtpark’ta sergilendi.

Öğrenciler büyük emek harcadı

Anıtpark Kent Meydanı’nda öğrencilerin yaptığı resimler büyük beğeni topladı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öğrencileri tebrik ederek, bir açıklama yayınladı. Başkan Sezer, ‘Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle; Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında, 22-23 Şubat tarihlerinde, 30 ortaokul ve liseden 120 öğrencimizin katıldığı “Canlı Resim Performansı” etkinliğinde, öğrencilerimizin büyük emek harcayarak yaptığı birbirinden kıymetli resimler Anıtpark’ta sergilendi’ dedi.

‘Öğrencilerimizi her zaman destekleyeceğiz’

Başkan Sezer, ‘Resim sanatına yeteneği olan öğrencilerimizin tecrübelerini arttırmak ve farklı bir deneyim yaşamlarını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte profesyonelleri aratmayan resimler yapan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başta öğretmenleri olmak üzere; emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gölcük’te Öğrenciysen Projemiz ve diğer çalışmalarımızla öğrencilerimizin eğitimi ve gelişimini destekleyecek etkinliklerimize aralıksız devam edeceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —