Tarih: 22.08.2021 12:10

Gölcük’te Orman ve Mesire alanları Kaymakam Karabulut tarafından denetlendi VATANDAŞI BİZZAT DEVLET UYARDI

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatıyla orman yangınlarının önlenmesi amacıyla Kaymakam Cengiz Karabulut ve Denetim ekibi, Gölcük sınırları içerisinde bulunan ormanlım ve mesire alanlarını denetleyerek, yanıcı madde konusunda işletme sahiplerini ve vatandaşları uyardılar.

Ormanlar didik didik denetlendi

Geçtiğimiz ay ülkemizin çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınlarında ciğerlerimiz yandı. Bu münasebetle Vali Yavuz’un talimatlarıyla ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Ormanlık ve Mesire alanlar Kaymakam Cengiz Karabulut ve Denetim ekipleri tarafından denetlendi. Gerek Kaymakam Karabulut gerekse denetim ekipleri vatandaşları ormanlık alanlarda yanıcı madde kullanılmasının kesinlikle yasak olduğunu belirttiler.

‘Ormanlarımızda yanıcı maddelerin kullanılması kesinlikle yasak’

Ormanlık ve Mesire alanlarda yapılan denetimler duyarlı vatandaşları memnun ederken, vatandaşlar ormanların geleceğimiz olduğunu söylediler. Kaymakamlık’tan denetim hakkında verilen bilgilendirmede, ‘Sayın Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz’un talimatlarıyla Orman Yangınlarının önlenmesi amacıyla Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut ve denetim ekibi,ormanlık ve mesire alanlarda denetimlerde bulunarak, işletme sahiplerine ve vatandaşlara yanıcı maddelerin kullanılmasının yasak olduğunu hatırlattılar.’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —