Tarih: 09.12.2022 09:55

Gölcük Piyalepaşa İlkokulu’nda deprem tatbikatı yapıldı GERÇEĞİNİ ARATMADI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Piyalepaşa İlkokulu’nda geçtiğimiz gün Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi. Deprem tatbikatına İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’te katılım sağladı.

Tatbikata Müdür Mert’te katılım sağladı

Geçtiğimiz gün Piyalepaşa İlkokulu’nda saat 11.55’te deprem tatbikatı yapıldı.Deprem Tatbikatına İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Kızılay İlçe Afad Sorumlusu Hikmet Özduman, gönüllü Kızılay ekibi, Okul Müdür Yardımcısı Betül Küçükburgaz, Burak Ercinsin, Öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Tatbikat başarıyla sonuçlandı

Kızılay ekibi Lise öğrencilerinin katkılarıyla başlatılan deprem tatbikatı,Piyalepaşa İlkokulu İdareci ,Öğretmen ve Öğrencileri ve tüm personeli ile oldukça başarılı sonuçlandı.

Okul 2 dakika 30 saniyede boşaltıldı

Piyalepaşa İlkokulu altı katlı bina 2 dakika 30 saniyede boşaltıldı.Son derece seri ve başarılı bir şekilde önceden  belirlenen tahliye planı tüm okul öğretmenlerinin ,personelinin ve öğrencilerinin işbirliği ile tamamlandı.Öğrencilerimizde ve tüm okul personelimiz de depreme karşı bir duyarlılık çalışması oldu.Kızılay Afet Bilinci Sorumlusu Hikmet Özduman,Kızılay ekibi ile deprem tatbikatında rol alan görevli Öğretmenler,İnan Demir,Havva Şardağ,Ayşegül Aydın,Nilay Koç,Ender Özata ,Merve Polat ve öğrenciler deprem tatbikatında okulda kalan öğrencileri,yaralı ve panik halinde okuldan sedye ile çıkarıldı.

Depreme duyarlı ve hazırlıklı olunmalı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’te bu çalışmalarda gayret gösteren Kızılay görevlilerini, öğretmen, öğrencilere Depreme duyarlı olmanın ve gerekli önlemleri önceden alarak bilinçli bir şekilde hazır olmanın önemini vurgulayarak,Kızılay görevlilerini, Piyalepaşa ilkokulu  Personelini ve öğrencilerini kutladı.

Öğrenciler teşekkür etti

Piyalepaşa öğrencileri de Müdür Mert’in konuşmalarını alkışlayarak karşılık verdi. Piyalepaşa İlkokulu Müdürü Songül Bayraktar,Deprem tatbikatı programına katıldığı için İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert Bey’e,Kızılay sorumlusu Hikmet Özduman’a ve ekibine ,Bilsem Okul Müdürü Osman Altın’a ve bu çalışmada görev alan tüm okul personeline, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek,  depreme karşı duyarlı ve hazırlıklı olmanın önemini vurguladı.

Başarılarını kutladılar

Deprem tatbikatında Okul 2 dakika 30 saniyede boşaltıldığı için Piyalepaşa İlkokulu ve tüm görevliler başarılarını kutladı. Tatbikat öncesi ve sonrası Deprem eğitimleri Kızılay sorumlusu Hikmet Özduman’ın katkıları ile devam etti Piyalepaşa İlkokulu olarak deprem öncesi gerekli önlem ve hazırlıkların sürdürüleceği bildirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —