Tarih: 10.04.2024 16:28

Gölcük’te Ramazan Bayramı Coşkusu Doyasıya Yaşandı BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ HİÇ BOZULMASIN

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde Bayramlaşma Töreni Ramazan Bayramının birinci günü büyük bir katılım ve coşkuyla Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yapıldı.  

Bayrama yakışan yoğunluk vardı

Bayramlaşma törenine Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçemizin Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri,  başta olmak üzere STK, Oda ve Dernek Başkanları, Muhtarlar ile birlikte çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Sezer, ‘Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz’

Kent Bayramlaşma Programında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak ettik. Allah seneye de Ramazan ayına ulaşmayı bizlere inşallah nasip etsin. Ramazan bereketiyle geldi. Bu güzel günleri hemşehrilerimiz için unutulmaz kılmak adına, mübarek ay boyunca çeşitli etkinlikler düzenledik. Mahallelerimizde düzenlediğimiz ve yoğun ilgi gören programlarımızda hemşehrilerimize; özellikle de çocuklarımıza, eski Ramazan gecelerini yaşatmayı amaçladık. Şimdi de; Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak daha da anlamlı hale getirelim. Herkesi tebessüm ettirelim inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle; değerli hemşerilerim başta olmak üzere, Aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum’ dedi.

Kaymakam Gültekin, ‘Bayramlar birlik ve beraberliğe açılan kapılardır’

Bayramlaşma programında konuşma yapan Kaymakam Müfit Gültekin, ‘Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Bu özel günler dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi ve geleneklerimizin yaşatılması için eşsiz bir fırsattır. Ramazan Bayramının manevi iklimi içerisinde her zamandan daha fazla ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizin artması, paylaşma ve dayanışmanın sürdürülmesi içinde önemlidir. Ramazan Bayramımızın tüm Dünyaya, Türk ve İslam alemine, Ülkemize barış ve güven getirmesini diliyorum. Tüm Gölcük’lü hemşehrilerimizin ve görevlilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum. Huzur, güven ve sağlık içinde bir bayram geçirmeleri dileğiyle selam ve sevgiler sunuyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri katılımcılarla tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma töreni çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —