Tarih: 10.01.2019 14:10

Gölcük’te ‘Sevgi izi’ sayesinde engelliler daha güvende olacak

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te ‘Sevgi izi’ sayesinde engelliler daha güvende olacak

Televizyon Programcısı Müge Anlı tarafından başlatılan ve kendini ifade edemeyen engellilere ve Alzheimer hastalarına verilecek numara sayesinde kaybolduklarında bulunmaları halinde kimliklerinin tespit edilmesi amaçlanan ‘Sevgi İzi’ etkinliği Gölcük’te yapıldı.  Sevgi izi yaptırmayan kişilere Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sevgi izi yapıldı.

Gerçekleştirilen çalışmaya Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’ta katıldı. Sevgi İzi Projesinin engelliler açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden Başkan Bat,  bu yöntemle engellilerin daha güvende olacağını ifade etti.

Vatandaşlar tarafından Sevgi izi etkinliği yoğun ilgi aldı

Vatandaşların da büyük bir ilgi gösterdiği proje ilçemizde büyük bir ses getirmiş, Dernek Başkanı Hasan Bat, projeye gösterilen ilgiden ötürü halkımıza teşekkür etmişti. Başkan Bat, “İlçemizde yaşayan bir kişinin kaybolduğunu, bileğinde bulunan Sevgi İzi sayesinde bulunduğunu ve kendisinin ailesine teslim edildiğini dile getirerek projenin oldukça faydalı olduğunu da dile getirdi. Projeyi ülke çapında başlatan Müge Anlı’ya, buraya gelerek sevgi izlerini yapan ekibimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —