Tarih: 27.07.2021 10:51

Gölcük’te Sokak hayvanlarına duyarlılık artıyor SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZ YALNIZ KALMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Sokak hayvanlarına duyarlılık artıyor

SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZ YALNIZ KALMIYOR

İlçemizin en aktif derneklerinden olan  Kocaeli Can Dostları Hayvanlar & Doğa İçin Organizasyon Derneği önderliğinde yapılan etkinlikler ile Gölcük’te sokak hayvanları aç kalmıyor.

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle sokak köpeklerine yönelik hazırlanan besleme alanı başta olmak üzere Gölcük’ün belirli noktalarına monte edilen besleme alanları sayesinde Gölcük’te sokak hayvanları oldukça şanslı. Dernek üyeleri ve belediye personeli başta olmak üzere hayvanseverler tarafından beslenme alanlarına bırakılan mamalar sayesinde sokak hayvanları aç kalmıyor.

Yavru köpekler sahiplendiriliyor

Kocaeli Can Dostları Hayvanlar & Doğa İçin Organizasyon Derneği önderliğinde ilçemize kazandırılan beslenme alanında sokak köpekleri dernek üyeleri başta olmak üzere Belediye personeli ve Gönüllü veterinerler tarafından düzenli olarak bakımdan geçiyor ve güvenli bir alanda hayatlarını sürdürmeye devam ediyorlar. Dernek yönetimi tarafından ayrıca anne sütünden ayrılan yavrular sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuşturuluyor.

“Sokaklardan bir canımızı kurtaralım”

Hayvanseverler, “Gölcük’te duyarlılığın artması bizleri mutlu ediyor.İlçemiz geneline yapılan mama ve su matikler sayesinde sokaktaki canlarımız daha kolay beslenebiliyor.  Bizlerde ilçemizde belirli noktalarda bulunan beslenme alanlarına düzenli olarak mamalar bırakarak sokaklarda yaşayan canlarımıza bu zor günlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Bu konuda sokaktaki dostlarımıza destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kedi ve köpekleri para ile almak yerine onları sahiplenelim, sokaklardan bir canımızı kurtaralım” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —