Tarih: 01.09.2020 11:26

Gölcük’te sürücüler Gazi Otopark’ını tercih ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün araç sürücüleri tarafından benimsenen ve ilçemizdeki park yerlerine önemli katkıda bulunan Gazi Otoparkı, ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Araç sürücüleri bu hizmetten çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Ücretsiz olması sürücüleri memnun ediyor

Gölcük’te Gazi Ortaokulu’nun yıkılması üzerine, boş kalan arsa araç sürücüleri tarafından otopark olarak kullanılıyordu. Bu alanın otopark olarak kullanılması çoğu araç sürücüsüne büyük bir kolaylık sağlamış durumda. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, geçtiğimiz yıllarda Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile boşalan alan dönemin Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından yeni okul yapmak kaydıyla tapusu alınmıştı. Uzun süredir, araç sürücülerinin otopark olarak kullandığı alan belediye tarafından ücretsiz otopark olarak kullanılmaya devam ediyor.

‘Gazi otoparkı biz sürücüler için çok değerli’

Sürücüler Gazi Otoparkından memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdiler: “Gazi otoparkı biz sürücüler için çok değerli. Otopark’ın zemini düzeltilmesiyle gayet güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Ücretsiz olarak otoparkın hizmet vermesi ayrıca güzel bir çalışma oldu. Yetkili ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —