Tarih: 03.10.2022 11:57

Gölcük’te Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin sayısı artıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin sayısı artıyor

Üretici ile tüketici arasında köprü oluşturan ve uygun fiyatları ile doğal ve kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturan Tarım Kredi Kooperatifi’nin marketleri ilçemize kazandırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz gün Çiftlik Şubesi açılan Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri yoğun ilgi görüyor.

Sayıları bir bir artıyor

İlk şubesi 2017’de açılan ve başlangıçta fiyat dengesi sağlamak amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyoruz. İlçemizde ilk mağazasını İpekyolu Bulvarı üzerinde açılan Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin sayısı her geçen gün artarken, geçtiğimiz gün Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi arkası, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Şubesi yoğun katılım ile gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Tarım Kredi Kooperatifi’nin İhsaniye Çiftlik Mahallesi Şubesi açılış törenine  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik, Tarım Kredi Kooperatifi Yöneticileri le çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunuluyor

Ortaklarından aldığı doğal ve kaliteli ürünleri kendi tesislerinde işleyerek veya işleterek kooperatiflerinin yanı sıra Kooperatif Marketleri aracılığı ile tüketicilere ulaştıran Tarım Kredi Kooperatifi Gölcük’te mağazalarını bir bir açmaya devam ediyor.  Üreticinin hakkını koruduğu gibi tüketicinin de hakkını koruyarak ucuz, kaliteli ve doğal ürünlerin hesaplı fiyatlara satışa sunulduğu Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri kendi kooperatif üyelerini ürünlerini yanı sıra diğer çiftçi kooperatiflerinin ürünlerine de yer veriyor.

Sezer, “İlçemize hayırlı olsun”

Gerçekleştirilen açılış töreni hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Tarım Kredi Kooperatifi Market Çiftlik Mahallesi’nde Açıldı. Tarım Kredi Kooperatif Market’in, Halıdere ve 1 Mart Caddesi’nde açılması sonrasında; Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi arkası, İhsaniye Çiftlik Mahallesi Şubesi hizmete girdi. Tarım Kredi Kooperatif Market, ilçemizde; Kavaklı Mahallesi ve Hisareyn’de kısa süre içinde açılacak. Tarım Kredi Kooperatif Market’lerinin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —