Tarih: 02.02.2020 12:48

Gölcük’te tehlikeli gelişme PİYALEPAŞA’DA YOL ÇÖKTÜ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde bir süredir etkili olan aşırı yağışlar beraberinde birçok sorunu da getirdi. Geçtiğimiz günlerde Piyalepaşa Mahallesi’nde yapılan kazı çalışması sonrası kapatılan yol aşırı yağışlar nedeniyle çöktü.

Mahalle sakinleri tedirgin

İlçemizin kalabalık mahallelerinden olan Piyalepaşa Mahallesi 549. Sokak üzerinde bir hafta kadar önce bir kazı çalışması yapıldı. Yapılan kazı çalışması sonrası kapatılan bölge bir süredir etkili olan yağışlar nedeniyle çöktü. Mahalle sakinleri yaşanan olay sonrası tedirgin olduklarını ifade ederek çöken bölgenin en kısa zamanda onarılmasını istediklerini ifade ettiler.

Yolun en kısa sürede düzeltilmesi isteniyor

Çöken yolun en kısa zamanda onarılmasını istediklerini ifade eden mahalle sakinleri, “ Yaklaşık bir hafta önce bu alanda iş makinesi ile nedenini bilmediğimiz bir nedenden dolayı kazı çalışması yaptılar ve kazı sonrası iş makinesi kazdığı yerdeki toprağı tekrar üstüne atıp gitti. Geçtiğimiz gece yağan yağmurun etkisiyle alandaki toprak kayıp gitti ve yol bu hale geldi. Yetkililerden rica ediyoruz. Bu yolu en kısa sürede düzeltmelerini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —