Tarih: 02.05.2021 11:16

Gölcük’te trafik konusunda olmaz olmaz demeyin ŞERİT DÜZENLEYİCİ PLASTİK DUBALAR BİLE YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te trafik konusunda olmaz olmaz demeyin

ŞERİT DÜZENLEYİCİ PLASTİK DUBALAR BİLE YERLERİNDEN SÖKÜLDÜ

İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan hatalı parkı önlemek adına yıllardır alınan önlemler ne yazık ki önleyici olamadı. Gölcük Belediyesi tarafından son zamanlarda uygulanmaya başlanan şerit düzenleyici plastik dubalar bile yerlerinden sökülüp kenarlara atıldığın gören vatandaşlar “Bu kadarına da pes artık” dediler.

Yerlerinden söküp kenara attılar

Gölcük’te yıllardır bir türlü önüne geçilemeyen hatalı park için farklı farklı yöntemler deneyen Gölcük Belediyesi son olarak şerit düzenleyici plastik dubaları kullanmaya başlamıştı.  Yere sabit olması ve şerit şeklinde olması nedeniyle kesin çözüm gözüyle bakılan dubalara da ne yazık ki duyarsız sürücüler zarar vermekten geri kalmadılar. Albay Burak Caddesi üzerinde yakın bir zaman önce monte edilen Şerit düzenleyici plastik dubalar bazı duyarsız sürücüler tarafından yerlerinden sökülerek yol kenarlarına atılması gözlerden kaçmadı. Plastik dubaların yerlerinden sökülüp yol kenarına atıldığını gören vatandaşlar ise duruma sert tepki göstererek, “mille servetimiz olan dubalara zarar verilmesini anlamış değiliz. Bunu yapanların mutlaka cezalandırılması gerekiyor” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

“Bu sefer zarar verilemez sanmıştık”

İlçemizin önemli caddelerinden olan Albay Burak Caddesi üzerinde yakın zamanda monte edilmesine rağmen kısa sürede zarar gören şerit düzenleyici plastik dubalar hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Gölcük’te yıllardır hatalı parkın önüne geçebilmek için birçok alternatif uygulandı ama her seferinde sonuç aynı oldu.  En son uygulanan şerit düzenleyici plastik dubaların sabit olması ve şerit şeklinde olmasından dolayı bu sefer zarar verilemez ve hatalı parkın önüne geçilebilir derken dubarlı yerlerinden sökülerek yol kenarına atıldığın gördük. Bu durum bizi gerçekten çok üzdü. Sonuçta bu dubalar bizim vergilerimizle alınıyor ve yapılıyor. Milli servet olan dubaların her seferinde bu şekilde zarar görmesi bizleri gerçekten çok üzüyor. Dileriz ki dubalara bu şekilde zarar veren kişi ya da kişiler tespit edilirde gerekli cezai işlemleri yapılır” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —