Tarih: 15.04.2019 14:45

Gölcük’te Turizm Haftası kutlanacak

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Turizm Haftası kutlanacak

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Turizm Haftası nedeniyle Gölcük Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar Gölcük’te yapılacak olan programlar hakkında bilgi verdi.

21 Nisan 2019 Pazar günü Örcün – Saraylı doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek

Gölcük Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar yaptığı açıklamada, “ Gölcük Turizm Birliği organizasyonuyla Gölcük’te bir takım programlar organize edildi. 15- 22 Nisan Tarihleri arasında bu sene 43’üncüsü kutlanacak Turizm Haftası etkinlikleri 17 Nisan Çarşamba Günü saat 11:00’de AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek program ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunası ile başlayacak olan programımız günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam edecek. Okul öğrencilerini hazırlamış olukları oratoryo, şiir, halk oyunları gösterisi ve defilenin ardından hazırlanan yöresel standlar ve fotoğraf sergisi gezilecek” dedi.

Doğa yürüyüşü yapılacak

Dışpınar sözlerinin devamında, “Turizm Haftası etkinliklerimiz daha sonrasında 21 Nisan 2019 Pazar günü Örcün – Saraylı doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Bu yürüyüşümüz saat 10:00’da Örcün Meydanında başlayacak. Kolay bir parkurumuz var ve yaklaşık 5 km. muhteşem doğa içerisinde bir patika güzergahımız var. Yürüyüşümüze katılanlar daha sonrasında Saraylı ve Örcün’de doğal yöresel ürünlerden oluşan köylü pazarımızda doğal ürünlerden alma imkanı bulacaklar. İsterlerse tarihi evlerde kahvaltı ya da öğle yemeği yiyebilecekleri gibi kahve keyfi de yapabilecekler.

“Doğa yürüyüşümüze tüm Gölcük halkını bekliyoruz”

Aynı zamanda Saraylı Meydanı’nda Gölcük Belediyesi Banu Devrim Resim Atölyesi’nin “ Zamanın tanıkları” adlı resim sergisi açılacak. Örcün Saraylı doğa yürüyüşüne katılmak isteyenler için saat 09:00’da Gölcük Kaymakamlık önü ve Değirmendere Çınarlık Meydanı’ndan Gölcük Belediyesi Otobüsleri ile ücretsiz ulaşım sağlanacaktır. Doğa yürüyüşümüze tüm Gölcük halkını bekliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —