Tarih: 04.11.2022 11:36

Gölcük’te ücretsiz otopark sayılarının arttırılması isteniyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te ücretsiz otopark sayılarının arttırılması isteniyor

Gölcük genelinde bulunan ücretsiz otoparklar araç sahipleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yenilenen ve daha kullanılır hale getirilen Donanma Caddesi üzerindeki ücretsiz otopark, Gölcük’te yoğun ilgi gören otoparkların başında gelirken araç sahipleri Gölcük’te ücretsiz otoparkların sayısının arttırılması gerektiğini ifade ettiler.  

Yenilendikten sonra daha çok ilgi görmeye başladı

İlçemizdeki otopark sorunun çözmek adına geçtiğimiz yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmasıyla birlikte düzenlenen ücretsiz otopark araç sahipleri tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor. Gölcük’te Gazi Otoparkı ve Mobil Işıkları Mevkii’nde bulunan ücretsiz otoparklardan sonra geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen Gölcük Hükümet Konağını alanı da araç sahipleri tarafından yoğun bir şekilde kullanılan otoparklar.  Ücretsiz otoparklar özellikle hafta içi tamamen dolu olması nedeniyle araç sahipleri Gölcük’te ücretsiz otopark sayısının arttırılması gerektiğini belirttiler.

“Yeni ücretsiz otopark alanları açılması gerekiyor”

Gölcük genelinde hiç şüphesiz ki en büyük problemlerin başında otopark sorunu geliyor. İlçe genelinde bulunan ücretsiz otoparklar araç sahipleri tarafından yoğun bir şekilde talep görmesi nedeniyle ilçemizde bulunan ücretsiz otoparkları da araç sahiplerinin hizmetine sunuluyor. İlçemizde Donanma Caddesi üzerinde bulunan otoparkın yanı sıra Gazi Otoparkı, Mobil Mevkii’ndeki otopark ve son olarak yıkılan Gölcük Hükümet Konağı alanı araç sahipleri tarafından Gölcük’te yoğun ilgi görüyor. Gün içinde her biri oldukça yoğun olan ücretsiz otoparklardan Gazi Otoparkının Merkez Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi sonrası ve Hükümet Konağı alanının da yeni Hükümet Konağı yapımı sonrası kullanılamayacağını belirten araç sahipleri Gölcük’te başka alanlarda ücretsiz otopark yapılması gerektiğini ifade ettiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —