Tarih: 18.02.2022 12:33

Gölcük’te uyuşturucu operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te uyuşturucu operasyonu

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Gölcük ve Derince ilçelerinde yapılan uyuşturucu operasyonları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

İki farklı olayda 8 şüpheli yakalandı

Yapılan açıklamada, ‘Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 16.02.2022 tarihinde İlimiz Gölcük ve Derince ilçelerinde iki farklı olayda toplam 8 şüpheli şahıs yakalanmıştır.

– 21,3 Gram SENTETİK KANNABİNOİD

-10,5 Gram METAMFETAMİN

-20 Adet SENTETİK ECZA

-3 gram ESRAR

-1 Adet HASSAS TERAZİ ele geçilmiştir.’

 5 Şüpheli şahıs tutuklandı

Açıklamalarının devamında, ‘Yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılmış ve serbest bırakılmıştır. Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı değerlendirilen M.E.  E.R.P.  M.T.  Y.Ö.  H.M.A.  E.Ö. isimli 6 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılmış olup, tanzim edilen evraklarla beraber 6 şüpheli şahıs Adli Makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiştir.Y.Ö. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış,  sevk edilen diğer 5 şüpheli şahıs tutuklanmıştır.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —