Tarih: 01.04.2021 10:47

Gölcük’te üzücü görüntü GİYSİ KUMBARASINA MASKELERİNİ ATTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te üzücü görüntü

GİYSİ KUMBARASINA MASKELERİNİ ATTILAR

Gölcük Eski Garajlar Mevkii de üstgeçidin ayağında bulunan Giysi Kumbarası’na konulan maskeler vatandaşların tepkisini çekti. İhtiyaç Sahibi insanlar için gölcük Belediyesi’nin projesi ile hayat bulan Giysi Kumbaraları ilçemizde hak ettiği ilgiyi ne yazık ki görmüyor. Giysi kumbaralarına bırakılan çöpler ile ilgili haberimizi yapmış, vatandaşlar bu haberimize destek vermişti. Geçtiğimiz günlerde bir Giysi kumbarasına bırakılan maske geldiğimiz noktayı gösterdi.

Sorumsuzca davranıyorlar

Giysi kumbarasına bırakılan maskeyi görenler, maskeyi koyanlara tepki göstererek, ‘Bunu yapanlar vicdansızlık’ dediler. Vatandaşlar Gölcük’te özellikle giysi kumbaralarının çöp konteynırlarının yanına konulmasının hata olduğunu belirterek, yerlerinin değiştirilmelerini istedi. İlçemizde bazı giysi kumbaraları konteynırların yanından alınarak, yerleri değiştirilmişti. Eski Garajlar Mevkii Üst Geçit ayağında bulunan bir giysi kumbarasına sorumsuzların bıraktığı maske görenleri şok etti. Coronavirüs sürecinde kritik eşiği geçtiğimiz bugünlerde maskelerin gelişigüzel atılması vaka sayılarının artmasına zemin hazırlıyor. ,

Geldiğimiz nokta ortada

Giysi Kumbarasına bırakılan maskenin mikrop saçtığını belirten bazı vatandaşlar, ‘Böyle bir görüntü ile karşılaştığımız için üzüntülüyüz. Maskeler sokaklara yerlere gelişigüzel atılıyor. Fakat giysi kumbarasına maske konulması geldiğimiz durumu gösteriyor. Artık maskeleri gelişigüzel atanlara ceza verilmeli’ diyerek tepki gösterdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —