Tarih: 17.12.2021 12:28

Gölcük’te V kanal temizliği devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te V kanal temizliği devam ediyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, “Temiz Bir Gölcük” için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler genel temizlik çalışmalarının yanında aşırı yağmurlarda su baskınlarını önlemek için V kanal temizliklerine devam ediyor.

Covid-19 pandemisi döneminde özverili çalışması ile büyük takdir toplayan Gölcük Belediyesi Temizlik İlleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  İlçe genelinde ummalı bir çalışma sürdüren ekipler yapraklar ve diğer atıklar ile tıkan V kanalları açarak olası su baskınlarının önüne geçiyor.

Ekipler ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyorlar

Gölcük genelinde en aktif şekilde görev yapan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü genel temizlik çalışmalarını yanı sıra ekipler V kanallarda biriken yaprakları ve diğer atıkları da temizleyerek olası su baskınlarının önüne geçiyor Gerçekleştirilen çalışma ile olası su baskınlarının önüne geçildiği için memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekiplerine gerçekten çok teşekkür ederiz. Tıkanan kanallarımızı büyük bir özveriyle temizledir. Yapılan çalışma ile olası bir su baskının önüne geçilmiş oldular. Emeklerinden dolayı tüm ekibe teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —