Tarih: 28.12.2021 10:42

Gölcük’te yer altı evsel atık konteylerleri bakımdan geçiyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te yer altı evsel atık konteylerleri bakımdan geçiyor

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yer altı evsel atık konteylerleri Gölcük genelinde her geçen artarken, daha önceki yıllarda yapılan yer altı konteylerlerinde bakım ve onarımları da aralıksız devam ediyor.

Yenisi ile değiştirildi

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Makine İkmal Müdürlüğü’nün ortak  projesi olarak hayata geçirilen ve Gölcük genelinde sayıları her geçen gün yer altı evsel atık kontyerlerinin oldukça beğenilirken, önceki yıllarda yapılan yer altı evsel atık konteynerlerinin bakım ve onarımları da aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ekipler son olarak Merkez Mahallesi 33.ve 34. sokağın kesiştiği alanda bulunan evsel atık yeraltı konteyner bakım ve onarımını gerçekleştirdi. 

Gerekli temizlik çalışması da yapıldı

Yapılan çalışma hakkında yapılan açıklamada, “ Ekiplerimiz, Makine İkmal Müdürlüğümüz ve Zabıta Müdürlüğümüz ile koordineli olarak Merkez Mahallesi 33.ve 34. sokağın kesiştiği alanda bulunan evsel atık yeraltı konteyner bakım ve onarım çalışması için eskisi alınarak yenisi monte edildi. Evsel atık yeraltı konteyner alanı ekiplerimiz tarafından temizliği yapılarak Mahalle sakinlerinin kullanımına sunuldu” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —