Tarih: 04.02.2024 12:45

Gölcük’te yollar onarılmaya devam ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler yollardaki bozuk olan alanları onararak yolları daha konforlu hale getiriyorlar.

Çalışmalar aralıksız devam ediyor

Belirlenen plan doğrultusunda ilçemiz genelinde cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarına devam eden ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Piyalepaşa Mahallesi 549. Sokak üzerinde bozuk olanyolun parke tamirini yaptı. Ekipleri ayrıca Topçular Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerindeki bordür ve parkelerin tamirini, 264. Sokak No:7 adresinde parke tamiri ve Gölcük Donanma Mahallesi 198. Sokak üzerinde bozuk olan parke bordürlerin tamirini gerçekleştirdi. Ekiplerin çalışmaları mahalle sakinlerini de oldukça memnun etti.

“Emeklerinden ötürü teşekkür ederiz”

Gerçekleştirilen çalışmalar konusunda açıklama yapan vatandaşlar, “Gölcük Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemiz genelinde başarılı çalışmalar yapmaları bizleri memnun ediyor. ekipler her ün birçok yerde bakım ve onarım çalışmaları yaparak yollarımızı daha konforlu hale getiriyorlar. Ekiplere emeklerinden ötürü teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —