Tarih: 05.09.2024 18:01

Gölcük’te Asfalt Yama Çalışmaları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli cadde ve sokaklarında asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Yıpranmış ve hasar görmüş noktaların yenilenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarla yollar daha da konforlu hale getiriliyor.

Çalışmalar devam ediyor

İlçemiz genelinde gerçekleştirdikleri asfalt yama çalışması ile cadde ve sokak üzerinde yolları konforlu hale getiren Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler planlanan program dahilinde Değirmendere Necip Fazıl Caddesi’nde Değirmendere Su Deposu Sokak’ta, 17 Ağustos Bulvarı İSU Şantiyesinin bulunduğu Rampada, Değirmendere Necip Fazıl Caddesi’nde, Necip Fazıl Caddesi’nde asfalt yama çalışması yaptı. Çalışmaların ilerleyen günlerde de devam edeceği ve planlanan noktalarda düzenli olarak bakım ve onarım çalışmalarının gerçekleştirileceği belirtildi.

Ekiplere teşekkür ettiler

Gerçekleştirilen çalışmalar konusunda açıklama yapan vatandaşlar, “Gerek yapılan kazı çalışması nedeniyle gerekse zamanla aşınan yollar bizleri zor durumda bırakıyordu. Belediye ekiplerimizce yollarımız onarılması ve konforlu hale getirilmesi bizleri memnun ediyor. Ekiplere emeklerinden ötürü teşekkür ederiz” dediler.

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —