Tarih: 26.06.2024 17:12

GÖLCÜK’TE BALIK RİZELİ KARDEŞLER’DE YENİR

Facebook Twitter Linked-in

15 Nisan itibariyle biten balık sezonu sonrası olta ve küçük tekne balıkçılığı ile hizmet vermeye devam eden Rizeli kardeşler Balık Lokantası İşletmecisi Emrah Kurutuluş,  Gölcük’te sezon bitse de balığa ilginin güzel olduğunu ifade etti. 

Kurtuluş, , “Olta ve küçük tekneler ile balık yakalamak serbest”

Balık denildiği zaman Gölcük’te ilk akla gelen isim olan Rizeli kardeşler Balık Lokantası yaz sezonunda da Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor. İşletme sahibi Emrah Kurtuluş yaptığı açıklamada, “Her sene olduğu gibi bu sene de 15 Nisan itibariyle balık sezonu bitti. Bu yasak sadece büyük tekne ve gırgırların denize açılmasına geldiği için olta ve küçük tekneler ile balık yakalamak serbest. Rizeli Kardeşler Balık Lokantası olarak her yıl olduğu gibi bu sene de olta ve küçük tekne balıkçılığı ile yakalanan balıklar ile tezgahımızı günlük taze balıklar ile doldurmaya devam ediyoruz. Gölcük’te sadece sezonun da değil her mevsim balığa ilgi yoğun oluyor. Bu dönemde en çok hamsi, istavrit ve Mezgit’e ilgi yoğun oluyor. Bunların yanında çupra, levrek gurubu balıklarımız  her mevsim ilgi gören balıklarımız zaten” dedi.

“Restaurant  bölümümüz ile de yaz sezonunda hizmet vermeye devam edeceğiz” 

Rizeli Kardeşler olarak sezon açılanan kadar olta ve küçük tekne balıkçılığı ile hizmet vermeye devam edeceklerini ifade eden Kurtuluş, “Rizeli Kardeşler olarak çiğ balık satışımızın yanı sıra pişmiş al götür, ev ve işyerlerine  paket servisimiz  devam ediyor. Ayrıca restaurant  bölümümüz ile de yaz sezonunda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bunların yanında olta balıkçılığı ile yakalanan balıkları değerinde Rizeli Kardeşler olarak alıyoruz” dedi.

Balık fiyatları

Hamsi 250  Lira, İstavrit 200 Lira, mezgit 350 Lira, turna  mezgit  600 Lira,  Çupra 300 Lira, levrek 270 Lira, Norveç Somon 700, Karadeniz Somon 200,  alabalık 170 Lira, Ekşine 400 Lira

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —