Tarih: 15.07.2024 17:37

Gölcük’te çöp konteynerleri tertemiz yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler  Temiz bir Gölcük için temizlik çalışmaları rutin bir şekilde devam ediyor. Ekipler Gölcük genelinde kirliliğin ortadan kalkması ve kötü kokuların oluşmaması için çöp konteynerlerini özel yıkama aracı ile yıkayarak temiz bir hale getiriyorlar.

En son teknolojiyi kullanarak dezenfekte ediyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı ile çöp toplanan konteynerleri yıkama ve dezenfekte etmesinin yanı sıra, araç çöp konteynerini kendi içerisine alarak yıkama ve dezenfekte işlemini gerçekleştiriyor ve pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarıya vermiyor. Mahallelerdeki çöp konteynerlerini en son teknolojiyi kullanarak dezenfekte ediyor, konteyner yıkama aracı ile konteynerler hem hızlıca hem de kolayca yıkanıyor.

Yerinde yıkanıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından konteynerlerde oluşabilecek bakteri ve kokuya karşı yıkama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye yetkilileri tarafından konuyla ilgili verilen bilgiye göre, konteynerlerin özel bir araç ile bulundukları bölgelerde yıkandığı belirtildi. Yetkililer, “Konteynerlerde oluşabilecek bakteri ve kokuya karşı yıkama yapıyoruz. Tüm mahallerde başlatılan çalışma ile bütün çöp konteynerler özel araçla dezenfekte ediliyor. Amaç dışı kullanılarak kirletilen konteynırlar ise yerlerinden alınarak belediyenin yıkama tesislerinde yıkanıp yerine konuyor “dediler.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —