-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,20% -0,04
-
EURO
50,58% 0,16
-
GRAM ALTIN
7092,76% -0,59
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Gölcük'te Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri tören ile başladı CUMHURİYETİMİZ 101. YAŞINDA
Gölcük’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Anıtpark’ta Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi.
Katılım yoğun oldu
Anıtpark’ta düzenlenen törene; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, ilçemizin siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, daire müdürleri, askeri erkan, STK ve dernek başkanları, Öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katılım sağladı.
Çelenklerini sundular
Anıtpark’ta düzenlenen tören Kaymakam Müfit Gültekin, Gölcük Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in Atatürk anıtına çelenklerini sunmaları ile başladı. Akabinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okunmasının ardından Anıtpark’ta düzenlenen tören sona erdi.
Geçit töreni Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde olacak
Cumhuriyetin 101. yılı kutlamaları Gölcük’te 29 Ekim Salı günü de devam edecek. Kutlama etkinlikleri Salı günü sabah saat 10:00’da Anıtpark’ta düzenlenecek olan Tebrikat Kabul Töreninin ardından saat 10.30’da; Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde düzenlenecek geçit töreni ile başlayacak. Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, aynı günün akşamı saat 19.00’da Kavaklı’da bulunan Kongre Sarayı önünden Gölcük Anıtpark’a doğru düzenlenecek Fener Alayı yürüyüşü ile sona erecek.
Haber: Serap DURUKAN
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
Yükleniyor



