Tarih: 01.07.2024 18:06

Gölcük’te hava sıcaklığı yükseliyor ÇARŞAMBA GÜNÜ  39 DERECE

Facebook Twitter Linked-in

Öğle saatlerinde dikkatli olunmalı

Meteoroloji uzmanları, Gölcük'te önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının daha da yükseleceğini öngörüyor. Bugün itibarıyla Gölcük'te hava sıcaklığı 35 derece olması beklenirken , 3 Temmuz Çarşamba günü hava sıcaklığının 39 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor. Uzmanlar özellikle öğle saatlerinde güneşin etkisiyle sıcaklık daha da hissedilir hale geleceğini ifade ederek. Öğle saatlerinde tansiyon ve kronik hastaları ile hamile ve çocukların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda ulundu. 

Vatandaşlar sahil kenarına akın ediyor

Gölcük sahilinde ve piknik alanlarında hafta sonu ve akşam  yoğun bir ziyaretçi akını yaşanırken, vatandaşlar serinlemek için deniz kenarına  akın ediyor. Ancak, Meteoroloji yetkilileri sıcak hava nedeniyle oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor.

Cuma günü yağmur bekleniyor

İlçemizde bugün hava sıcaklığı en yüksek 35 derece olması bekleniyor. 3 Temmuz Çarşamba günü ise son günlerin en sıcak günü yaşanacak ve hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek. 4 Temmuz Perşembe günü hava sıcaklığı bir miktar düşecek ve 34 derece olması bekleniyor. 5 Temmuz Cuma günü ise ilçemizde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 6 Temmuz Cumartesi günü ise 34 derece ile parçalı bulutlu olması bekleniyor. 

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —