GÖLCÜK’TE ZAFER PARTİSİNE YOĞUN ÜYE KATILIMI
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan basın açıklamasında bulunarak, partilerine son 2 haftada 59 yeni üye kaydı olduğunu ifade etti.
Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kayıhan Kayı haftalık olağan basın açıklamasında bulundu. Partilerine son 2 haftada 59 yeni üye kaydı olduğunu ifade eden Kayı; ‘Partimiz hem Türkiye genelinde hem Kocaeli’de ciddi anlamda yükselişte. Bu teveccüh bizleri çok mutlu ediyor. Atatürk Çizgisindeki Türk Milliyetçilerinin noktası Zafer Partisidir’ dedi.
“17 KADIN ÜYEMİZ VAR”
Partiye üye olanların arasında 17 kadın üye olduğunun altını çizen Kayı; ‘Siyasette kadının rolü çok önemli. Ev ziyaretlerinde, muhtar ziyaretlerinde kadınlarımızdan destek alıyoruz. Fikir olarak da bizim göremediğimiz birçok konuda ufkumuzu açıyorlar. Aktif olabilecek olan var, sadece üye olarak destek olabilirim diyen var. Bizim kapımız yüreğinde Atatürk ve vatan sevgisi olan herkese açık’ diye konuştu.
“DONANIMLI BİR TEŞKİLATIZ”
Partiye yeni üye olanlarla bire bir irtibata geçtiklerini ifade eden Kayı; ‘Aralarında çok donanımlı isimler var. Avukat, Mühendis, Öğretmen, Emekli Astsubay, Gayrimenkul uzmanı gibi farklı meslek kollarından birçok vatandaş ZAFER Partisi saflarına geçti. Geçtiğimiz akşam yaptığımız toplantıda fikirlerini aldık ve bize ciddi anlamda katkı sağlayacaklarını gördük. Sanki yıllardır siyasetin içinden geliyorlarmış gibi doğru tespitler ve fikirler ortaya çıktı. Partimizi direkt sahiplenmeleri yönetim olarak bizi çok mutlu etti’ diyerek sözlerini sürdürdü.
“%8 BANDINA YÜKSELDİK”
Zafer Partisinin Türkiye genelinde son yapılan anketler baz alındığında %8 bandında olduğunu belirten Kayıhan Kayı; ‘2 aydır üye sayısı olsun, anketler olsun yükselişimizi teyit ediyor. Yeni kurulan bir partinin %8 oy alması doğru işler yaptığının kanıtı. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’a Türk Milliyetçileri ve Atatürkçülerin yoğun bir desteği mevcut. İnsanlar artık 2 kutuplu siyasetten sıkıldı ve kendilerine üçüncü bir yol arıyor. Çok şükür bizde bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz’ diyerek sözlerini sonlandırdı.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,36% 0,06
-
EURO
51,39% 0,25
-
GRAM ALTIN
6333,25% -1,40
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00


