Tarih: 07.11.2021 12:04

Gölcük’teki 105. Danışma Meclisi Toplantısında Ortak Mesaj, ‘HALKIN TEK UMUDU AK PARTİ’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gölcük İlçe 105. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı geçtiğimiz Cuma akşamı Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Coşkuyla gerçekleştirilen Danışma Meclisi’nde AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Danışma Meclis Toplantısı’na katılanlar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yine coşku yine çok sayıda katılım sağlandı

AK Parti Gölcük İlçe 105. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nda yine geniş katılım ve büyük bir coşku yaşandı. Özellikle partinin gençleri performanslarıyla geceye damga vurdu. Değirmendere Kültür Merkezi’nde yapılan Danışma Meclisi Toplantısına;  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman, Sami Çakır, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, İlçe Başkanları, Yöneticiler ve çok sayıda partililer katılım sağladı.

Divan Başkanlığı’na Kemal Yavuz seçildi

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’nın 105. Danışma Meclisi Toplantısı Divan Heyeti seçimiyle başladı. Divan Başkanlığı’na İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Kemal Yavuz, Divan Başkan Yardımcılıklarına; Birsen Köse, Yılmaz Kor ve Sümeyra Taşdelen seçildi. Akabinde Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından programın açılış konuşmalarına geçildi.

Seymen, ‘Algılara kapılmak yok, yorulmak yok, koşmak var’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen gençlerin tezahüratları arasında, bol alkışlı bol şarkılı gençlerin coşkusunun salona yansıyışının en üst bölümünde gerçekleştirdi. Seymen, yaptığı açıklamada, ‘Kim kara propaganda yaparsa yapsın halkın tek umudu AK Parti’dir biliyoruz ve görüyoruz.  Oluşturulmak istenen algıya kapılmayın ve çalışmalarımıza dört elle sarılın. 2023’te de mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz. Yorulmak yok koşmak var, AK davamızda hedeflerimize; 2023’e 2051’e 2071’e en büyük, en güçlü destek Gölcük’ten gelecektir’ dedi.

Sezer,’Bu coşkuyu çok özlemişim’

 Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Sevgili gençler sağ olun Gençler bu coşkuyu özlemişim. Göreve geldiğimiz gün itibari ile gece gündüz demeden Gölcük için çalışıyoruz. İlçe Başkanımız Çetin Seymen’e, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, Önceki dönem Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız Mehmet Ellibeş’e Mehmet abiye destekleri için teşekkür ediyorum. Bu kutsal yolda çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz.’

Büyükakın, ‘Muhalefet sadece felaket tellallığı yapıyor’

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, ‘Dünya üzerinde tek yaptıkları şey geleceğe dair kuşkular oluşturmak, kaos ve kötümserlik havasını devamlı bir şekilde ülkelerin iç piyasasına pompalamak” vurgusu yaptı. Büyükakın, “Merkez Bankası üzerinde kafaları karıştırıp doları dalgalandırdılar. Yani suyu bulundurmaya çalışıyorlar. Yapmak istedikleri tek bir şey var. Ekonomi tamamen dursun, faizler yükselsin ve faiz lobisi para kazansın istiyorlar. Faizi yükselttiğinde doları durdurduğunda ne oluyor. O zaman ekonomide duruyor. Bunu yaptığınızda işsizlik olur ve harcama olmaz. O zaman akıllıca olan ekonomini dönmesini temin etmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 20 yıldır bu memleketi geçmişte hiç görülmemiş bir şekilde ayakta tutmayı, kalkındırmayı ve geliştirmeyi başardı. Peki muhalefet ne yapıyor, sadece felaket tellallığı yapıyor. Çıkıp diyorlar ki 10 tane ülkenin büyükelçisinin istenmeyen ilan ediyorsun, başımıza iş çıkartıyorsun” diyorlar. Peki ne oldu? Şimdi susuyorlar ama. Çıkıp FETÖ’den atılan adamları serbest bırakacaklarını söyleyecek, siyasi suikastlar olup her şey karışabilir diyecek kadar pervasızlar. Bu söylediklerinin tek bir sebebi var. İnsanların kafası karışsın, ekonomiye dönük belirsizlikler artsın, ekonomi çöksün bizde gelelim iktidara çökelim. Tek yapmak istedikleri şey bu. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın arkasında durmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ne yaptığını, onların ne yaptığı ne yapmaya çalıştığını hepimizden daha iyi biliyor. Biz Cumhurbaşkanımıza güveniyoruz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılar da aşılacak. Bunları aşarca Cumhurbaşkanımız ve AK Kadrolar aşar diyorum’ diye konuştu.

Ellibeş, ‘Kocaeli İnandığı Yolda Yürüyor’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz İlçe Danışma Meclislerimiz bugün Gölcük’de devam ediyor.  Kocaeli, 2023 hedefine giderken ‘İnandığı Yolda Yürüyor’. Teşkilatımızı tebrik ediyorum. Değerli arkadaşlar, dünyada kürsel çapta ekonomik sıkıntılar var. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye bunun etkilerini en hafife indirmek için gece gündüz çalışıyor. Esnafa ciro kaybı, gelir kaybı, kira, sigorta primi, faiz indirimli kredi gibi desteklerin ardından 240 bin TL ve altı cirosu olanlara gelir vergisi muafiyeti getirildi. Çarklar durmasın diye bu pandemi döneminde çiftçimizi en güçlü şekilde destekledik, desteklemeye devam ediyoruz. Türkiye genelinde tarıma destek miktarı AK Parti döneminde 396 milyar lirayı buldu. Sadece merkezi yönetimle sınırlı kalmadık. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz bu yıl 13 bin çiftçimize yaklaşık 2 milyon litre akaryakıt desteğinden sonra şimdi de yaklaşık 40 milyon TL değerinde tohum ve gübre desteği sağladı. Biz bütün bunları gerçekleştirirken bağımsızlığımızı zaafa uğratacak eylemlerde de olmadık, olamayız. Çünkü ülkemize, milletimize sevdalıyız. Buna karşılık karşımızda reklamla, lafla günü geçiren bir muhalefet var. İftira ve yalanla milletimizin aklını bulandıran ama yönettikleri belediyelerde bütçeleri nerede kullandıkları belli olmayan bir anlayış var’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

Partililerin soruları cevaplandırıldı

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’nın 105. Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş Başkanlığındaki Divan Heyetinin partililerin soru ve önerilerini cevapladığı bölümle sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —