Tarih: 05.03.2023 12:31

Gölcük’ten Hatay’ın Defne İlçesine 6 ADET PORTATİF WC DUŞ KABİN

Facebook Twitter Linked-in

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde 10 ilimiz etkilenmişti. Meydana gelen depremin ilk gününden beri ilçemizden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderilmeye devam ediyor. Bölgede en büyük ihtiyaç olan WC ve duş ihtiyacını karşılamak adına Gölcük Belediyesi Personelleri tarafından Hatay’ın Defne ilçesine toplamda 6 adet portatif WC duş kabin gönderildi.

Son kabin de gönderildi

Meydana gelen depremin ilk gününden beri ilçemizden deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderilmeye devam edilirken, bölgesini şu anda en büyük ihtiyaçlarından biri olan WC ve duş eksiğini Gölcük Belediyesi personelleri giderdi. Gölcük Belediyesi personelleri ve hayırseverler tarafından Hatay’ın Defne ilçesine daha önceden gönderilen portatif duş ve WC’lerin sonuncusu geçtiğimiz gün gönderildi.

Müdürlük personelleri tarafından gönderildi

Gölcük Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüzün değerli personelleri, aralarında topladıkları para ile bir adet portatif wc duş kabini satın alarak depremin yaşandığı Hatay İli Defne İlçesine gönderdiler.Aynı hassasiyeti Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ile birlikte Gölcük’lü hayırsever vatandaşlarımızda göstererek toplamda 6 adet portatif wc duş kabin Defne İlçesine gönderildi” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —