Tarih: 24.12.2023 11:09

Gölcük’ü yasa boğan vefat DİDEM YILDIZ 12 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ü yasa boğan vefat

DİDEM YILDIZ 12 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız’ın 12 yaşındaki kızı Didem Yıldız yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.  Didem Yıldız’ın vefat haberi ilçemizi yasa boğdu.

Amansız hastalığa yenik düştü

Bir süredir İstanbul’da bulunan bir hastanede tedavi altına alınan 12 yaşındaki Didem Yıldız’dan kötü haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede fenalaşan Didem Yıldız,  doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yıldız’ın vefat haberi ilçemizi ve sevenlerini yasa boğdu. 

Ailenin en küçüğüydü

Gölcük Huzurevi sakini Sema Taşdemir Yıldız ve İbrahim Şevki Yıldız’ın kızı, Gölcük Belediyespor izcileri Semih Kaan ve Özgül Yıldız’ın kardeşleri olan Didem Yıldız’ın cenazesi bugün öğle namazını müteakip Değirmendere Merkez Camii’nden kılınan Cenaze namazının ardından Örcün Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine katılım yoğun oldu

12 Yaşında vefat ederek Gölcük’ü yasa boğan Didem Yıldız’ın cenaze törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Eski Belediye Başkanı ve Önceki Dönem AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Eski Gölcük Kaymakamı, Emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Mahalle  Muhtarları,  Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, STK ve Dernek Başkanları,  Daire Müdürleri ile Yıldız ailesinin dost ve akrabaları katıldı.

Bizde gazetemiz adına minik Didem Yıldız’a Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —