Tarih: 23.06.2024 16:50

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Kongreye Gidiyor YILMAZ, “KONGREMİZE TÜM DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurulu bugün Gölcük Sanat Galerisi’nde gerçekleştirecek. Genel Kurullarını tek aday olarak gerçekleştireceklerini ifade eden Mevcut Başkan Lütfü Yılmaz, “Kongremize tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi. Kongreye Lütfü Yılmaz tek başkan adayı olarak katılacak. 

Gölcük Sanat Galerisinde saat 11.00’de gerçekleştirilecek

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, bugün Gölcük Sanat Galerisinde saat 11.00’de gerçekleştirecek. Başkan Yılmaz gerçekleştirecekleri kongre öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, “2004 yılında kurmuş olduğumuz derneğimizde hem ilçemize çeşitli konularda katkı sağlamak hem de üyelerimizi bir arada tutmak, sohbet etmek ve çalışmalar yapmak adına bazı adımlar attık. Derneğimiz kapsamında yaptığımız toplantılarla da bu amacımızı gerçekleştirmeye gayret ettik. Geride kalan senelerde ilçemiz adına faydalı çalışmalara imza atmaya her zaman gayret ettik. Üye sayımızı geçen yılların ardından arttırarak gücümüzü de aynı seviyede yükseltmiş olduk. Derneğimiz üyeleri de bizim yaptığımız çalışmalara sürekli katkı sağlıyor” dedi. 

“Kongremiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık”

Sözlerine devam eden Başkan Yılmaz, “Bugüne kadar yönetimlerimizde olan tüm arkadaşlarımıza, büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Onlarla birlikte güzel bir noktaya geldik. Bundan sonraki süreçte de derneğimizin çıtasını bir adım daha yukarı çıkarmaya gayret edeceğiz. Bu anlamda derneğimizin olağan kongresini de 24 Haziran günü saat 11.00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştireceğiz. Kongremiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Protokolümüz ve üyelerimizin katılımı ile kongremizi gerçekleştirip çalışmalarımıza aynı hızda devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzu da oluşturduk. Bundan önceki süreçtegörev yapan tüm yönetim kurulu üyelerimize şimdiden teşekkür ediyor, yeni görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —