Tarih: 08.09.2023 14:42

Gölcük’ün Altın Çocuğu Atilla Dinç’in yer aldığı Judo Ümit Milli Takımı DÜNYA 3.SÜ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün Altın Çocuğu Atilla Dinç’in yer aldığı Judo Ümit Milli Takımı

DÜNYA 3.SÜ OLDU

Hırvatistan’ın Zagreb Şehrinde yapılan Mix Takımlar Dünya Şampiyonasında Gölcük’ün Altın Çocuğu Atilla Dinç’in yer aldığı Judo Ümit Milli Takımı Dünya 3.sü olarak göğsümüzü kabarttı.

Büyük bir başarıya daha imza attılar

Katıldığı organizasyonlarda hem yurtiçinde hem yurtdışında ülkemizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden, başarıları nedeniyle ‘Gölcük’ün Altın Çocuğu’ olarak anılan Judo Sporcumuz Atilla Dinç, Hırvatistan’ın Zagreb kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’na katılarak Gölcük’ü temsil etti. Judo Ümit Milli Takımı’nda yer alan Gölcüklü Sporcumuz Atilla Dinç ve takım arkadaşları Hırvatistan’da Dünya 3.sü olarak büyük bir başarıya daha imza attılar.

Can-ı gönülden tebrik ediyorum’


Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başta Gölcük’ün Altın Çocuğu Atilla Dinç’i ve takım arkadaşlarını tebrik ederek, mutluluğunu belirtti. Başkan Sezer yaptığı paylaşımda, ‘Gölcüklü hemşehrimiz Kağıtspor sporcusu Atilla Dinç’in yer aldığı, Judoda Ümit Millilerimiz takım olarak Dünya 3.sü oldular. Milli Judocularımızı, antrenörlerini ve yetişmesinde büyük emeği olan Gölcük Belediyespor Judo Antrenörü Babası Kemal Dinç’i can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —