Tarih: 22.07.2023 10:58

Gölcük’ün çok sevilen Öğretmeni Hüseyin Seyhan emekli oldu ‘HAKKINIZI HELAL EDİN’

Facebook Twitter Linked-in

43 yıllık Öğretmenlik görevinin 37 yılını Gölcük’te ifa eden, ilçemizde çok sevilen Hüseyin Seyhan emekli olduğunu açıkladı.

Binlerce öğrenci yetiştirdi

Son olarak Gölcük İlçe Spor Koordinatörlüğü görevini yapan Hüseyin Seyhan Öğretmen emekli oldu. 43 yıllık Öğretmenlik hayatının 37 yılını Gölcük’te değişik okul ve kurumlarda ifa eden Hüseyin Seyhan Öğretmen, binlerce öğrenci yetiştirdi.

‘Sizlerle acı ve tatlı birçok anıyı paylaştık’

Emekli olduğunu açıklayan Hüseyin Seyhan, ‘43 Yıllık Öğretmenlik görevimin 37 yılını Gölcük’te değişik okul ve kurumlarda ifa ettikten sonra  19.07.2023 itibariyle emekli oldum. Bu süre zarfında sizlerle acı ve tatlı birçok anıyı paylaştık. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum. Törenlerde ve etkinlikler de hep birlikte olduk ve bu süreçte bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım ya da üzdüğüm arkadaşlarım varsa özür diliyorum ve helallik istiyorum. Bundan sonraki yaşantımı Tekirdağ’ da sürdürmeyi planlıyorum. Tekirdağ’da bir arkadaşınız ve eviniz olduğunu asla unutmayınız. Sevgi ve saygılarımla’ dedi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Hüseyin Seyhan Öğretmenimize emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —