Tarih: 22.08.2023 14:01

Gölcük’ün dilenci problemi bitmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün dilenci problemi bitmiyor

İlçemizde yaz kış demeden cadde ve sokakları mesken edinen dilenciler kucaklarındaki küçücük çocuklar ile duygu sömürüsü yaparak dilenmeye devam ederken, vatandaşlar “Gölcük’ün dilenci problemi bitmiyor” diyerek bu duruma bir çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler.

Kucaklarından çocuk eksik olmuyor

Bunaltıcı yaz sıcaklarının etkili olduğu şu günlerde uzmanlar gün içinde çok fazla dışarıda bulunmayın diye uyarıda bulunmasına rağmen gün boyu kucaklarında küçücük çocuklar ile cadde ve sokaklarda duygu sömürüsü yaparak dilenen dilenciler dikkat çekiyor. Kucaklarında küçücük çocuklar ile bunaltıcı sıcağa rağmen para dilenen dilenciler için bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, “Dilenciler bu sıcak havalarda kendilerini düşünmedikleri gibi kucaklarındaki çocukları da düşünmüyorlar. Buna bir çözüm bulunmalı” diyerek dert yandılar.

“Biz en çok o küçücük çocuklara üzülüyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Bu yaz sıcaklarında bizler bir an önce işlerimiz halledip evlerimize gitmeye çalışırken, dilenciler kucaklarında küçücük çocuklar ile özellikle Gölcük’ün işlek caddelerinde para dileniyorlar. Hepsinin kucağında da çocuk eksik olmuyor. Biz en çok o küçücük çocuklara üzülüyoruz zaten. Bu konuda yetkililerin daha etkili bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —