Tarih: 24.08.2021 12:27

Gölcük’ün duvar yazılarıyla olan sorunu bir türlü bitmiyor BU DURUMA ÇÖZÜM ŞART

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün duvar yazılarıyla olan sorunu bir türlü bitmiyor

BU DURUMA ÇÖZÜM ŞART

Gölcük genelinde duvar yazılarıyla olan sorunu bir türlü bitmiyor. Değirmendere Mercan Sitesi mevkiinde bulunan istinat duvarı yakın bir zaman önce belediye ekipleri tarafından boyanarak temiz bir görünüme kavuşturulmuştu. İstinat duvarı kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından yeniden yazılar ile kirletildi.  Vatandaşlar duvarlara zarar verenlere tepki göstererek, “Bu duruma kalıcı bir çözüm bulunmalı” dediler. 

Belediye ekipleri boyuyor onlar yazıyor

İlçemizde birçok mahalle ve sokakta bulunan binaların dışları ne olduğu belli olmayan yazılarla kaplı olması gözlerden kaçmıyor. Mahalle sakinleri karşılaştıkları bu yazılara büyük tepki gösterirken duvarları o hale getiren kişiler boş buldukları duvarlara yazı yazmaya devam ediyor. belediye ekiplerinin yazılan yazıları sık sık boyayarak kapatmasına rağmen kendini bilmez kişi ya da kişiler kısa bir süre sonra duvarlara yeniden yazı yazmaya devam ediyor. Vatandaşlar duvara yazıyı yazanların bu duruma bir son vermelerini istiyor.

“Bu tür yazıları duvarlarımıza yazmaya bir son vermelerini istiyoruz”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar, “Geçtiğimiz senelerde de bu istinat duvarı yazılarla kirletilmiş, duvar zarar görmüştü. Belediye ekipleri yazıları temizlemişti. Fakat dertlenen ne yazık ki duvarlara yazı yazarak rahatlıyor. Bizler bu tarz görüntülerle karşılaşmaktan çok sıkıldık. Duvarlarda kim olduğunu bilmediğimiz kişilerin isimleri, ne olduğunu anlamadığımız yazılar yazıyor. Tertemiz duvara yazılar yazarak büyük bir görüntü kirliliğine yol açıyorlar. Bunu yapmalarının bir açıklaması yok. Tek dertleri hem çevreyi hem de bina sakinlerini zarara sokmak. Kimin yaptığını bilmiyoruz ancak bu tür yazıları duvarlarımıza yazmaya bir son vermelerini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —