Tarih: 09.08.2023 13:43

Gölcük’ün Efsane müdürü Zeki Kalaç EMEKLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün Efsane müdürü Zeki Kalaç

EMEKLİ OLDU

Uzun yıllar ilçemizde de farklı okullarda görev yapan ve çok sevilen isim olan Zeki Kalaç 41 yılı aşkın süren meslek hayatını tamamlayarak emekli oldu.

22 Şubat 1982 tarihinde göreve başladı

Tunceli’nin Kalan Lisesi’nde 22 Şubat 1982 yılında öğretmenlik mesleğine başladığını ifade eden Efsane Müdür Zeki Kalaç, 41 yılı aşkın süren meslek hayatını tamamlayarak emekli olduğunu açıkladı. Kalaç, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milletine tüm sevgi ve samimiyetimle 41 yıl 5 ay 18 gün hizmet etmenin haklı gururu ve onuru ile bugün çok sevdiğim öğretmenlik mesleğinden emekli oluyorum” dedi.  

“41 yıl 5 ay 18 gün hizmet etmenin haklı gururu ve onurunu yaşıyorum”

İlçemizde de birçok okulda görev alan ve çok sevilen bir isim olan Zeki Kalaç emekli olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Kalaç, “Saygıdeğer sayfa arkadaşlarım. 22 Şubat 1982 Tunceli Kalan Lisesinde başlamış olduğum öğretmenlik mesleğimi Pülümür Lisesi, Dere Ortaokulu, Pertek Lisesi, İzmit İmam Hatip Lisesi, Gölcük Piyalepaşa İlköğretim Okulu, İzmit Gazi Lisesi, Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi ve İzmit Halk Eğitimi Merkezi’nde devam ettirdim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Büyük Türk Milletine tüm sevgi ve samimiyetimle 41 yıl 5 ay 18 gün hizmet etmenin haklı gururu ve onuru ile bugün çok sevdiğim öğretmenlik mesleğinden emekli oluyorum. Çalışan tüm mesai arkadaşlarıma bana vermiş oldukları güç ve destekleri için teşekkür ediyor, siz değerli dostlarıma sağlıklı, huzurlu, aileleriniz ile birliktelik içinde yaşamlar temenni ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —