Tarih: 10.12.2023 13:54

Gölcük’ün kızı Gölcük’e avukat oldu AV.İLAYDA ÖZDEMİR RUHSATINI ALARAK AVUKATLIĞA ADIM ATTI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün kızı Gölcük’e avukat oldu

AV.İLAYDA ÖZDEMİR RUHSATINI ALARAK AVUKATLIĞA ADIM ATTI

İlçemizin deneyimli avukatlarından Av.Sevinç Gümüş’ün biricik güzel kızı Av.İlayda Özdemir ruhsatını Kocaeli Barosunda düzenlenen törenle alarak avukatlığa adım attı.

Stajını annesinin yanında yaptı

İstanbul Özyeğin Üniversitesinden başarılı eğitimin ardından mezun olan genç avukat İlayda Özdemir avukatlık stajını da kendisi gibi avukat olan Sevinç Gümüş ile birlikte yaptı. 1 yıllık stajını da başarıyla tamamlayan genç avukat İlayda Özdemir Kocaeli Barosu’nda düzenlene tören ile ruhsatını alarak avukatlık mesleğine başladı.

Törende duygusal anlar yaşandı 

Kocaeli Barosu’nda düzenlenen törende duygulu anlar yaşandı. Kızının da kendisi gibi avukat olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Av. Sevinç Gümüş,  avukatlık mesleğine aile olarak birlikte devam edeceklerini ve güçlerini birleştirerek kutsal mesleklerini icra edeceklerini belirtti.

“Annemi her zaman rol model aldım”

Avukatlık ruhsatını annesi Av. Sevinç Gümüş ile birlikte alan genç Avukat İlayda Özdemir, her zaman annesini rol model aldığını ve  annesi gibi başarılı bir avukat olmak için çok çalışacağını ifade ederek, her zaman yanında olan ailesine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —