Tarih: 13.02.2022 10:12

Gölcük’ün sevilen ismi Ahmet Kara zor durumda ‘ÇATIMDAN SU AKIYOR, BANA YARDIM EDİN’

Facebook Twitter Linked-in

İhsaniye Merkez’de amcasının verdiği baraka evde yaşamaya çalışan ve %50 engeli olan Ahmet Kara kaldığı evin çatısından uzun zamandır su aktığını ve soğukta yaşadığını ifade ederek yetkilere seslendi ve kendisine sahip çıkılmasını istedi.

Yağmurlu havalarda evinin çatısından su akıyor

 Kalacak yeri olmadığı için amcasını verdiği baraka evde yaşamaya çalışan Ahmet Kara gazetemize gelerek yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Bir süre önce amcasının verdiği Baraka evde yaşamaya başlayan ve kapısı ve camlarında yaşadığı sorunları Gölcük Belediyesi tarafından giderildiği ifade eden Kara, yaz aylarından beri çatısını aktığını ve soğukta yaşamak zorunda kaldığı belirterek Belediyeden çatısını yapmaları için defalarca dilekçe verdiği halde ilgilenen olmadığını ifade ederek yardım çağrısında bulundu.

Kara’ya, bu soğukta elinden tutalım

%50 engelli olan ve hiçbir geliri olmadığı için zor durumda olduğunu ifade eden Ahmet Kara yaptığı açıklamada, “ Amcamın bana verdiği baraka çok bakımsızdı ve belediye sağ olsun kapımı ve pencerelerimi yapmıştı. Şimdi de evimin çatısı akıtıyor ve çok soğuk oluyor. Belediyeye çatımın onarılması için defalarca dilekçe verdiğim halde ilgilenen olmadı. Gerçekten çok zor durumdayım ve bana bir an önce yardım edilmesini istiyorum” diyerek yetkililere seslendi.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —