Tarih: 04.11.2021 12:02

Gölcük’ün sevilen ismi Murat Yıldız Gelecek Partisi’ne katıldı ÜYELİK İŞLEMLERİNİ BAŞKAN GÜNER YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün sevilen ismi Murat Yıldız Gelecek Partisi’ne katıldı

ÜYELİK İŞLEMLERİNİ BAŞKAN GÜNER YAPTI

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Yıldız Gayrimenkul’ün Sahibi Murat Yıldız Gelecek Partisi’ne katıldı.

Başkan Güner ziyaret etti

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner Murat Yıldız’a ofis ziyaretinde bulundu. Yıldız’ın, Gelecek Partisi’ne üyelik işlemlerini bizzat İlçe Başkanı Kadriye Güner yaparak, parti rozetini taktı.

Yıldız, ‘Hep birlikte Geleceğe yürüyeceğiz ve Gelecek nesillere umut olacağız’

Eski Ülkücü gelenekten geldiğini ifade eden Murat Yıldız, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu Doğu Türkistan konusundaki çalışmalarından beri takip ediyorum. Sayın İlçe Başkanımız Kadriye Güner Gölcük siyasetine yeni bir vizyon kattı.Bende Kadriye hanımı ve ekibini çalışmalarını takdir edici buldum. Gelecek Partisi’ne kendimi yakın hissederek, bu partide olmalıyım dedim ve kararımı Kadriye hanıma açıkladım. Sağ olsunlar beni Gelecek Partisi ailesinin bir üyesi yaparak, hedeflerimin ilk adımını gerçekleştirdiler. Gelecek Partisi ailesine katıldığım için mutluyum. İlçe başkanım Kadriye Güner’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Hep birlikte Geleceğe yürüyeceğiz ve Gelecek nesillere umut olacağız’ diye konuştu.

Güner, ‘Hep birlikte Geleceğe yürüyeceğiz ve Gelecek nesillere umut olacağız’

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kadriye Güner, ‘Murat Yıldız kardeşimiz partimize üye olarak, gücümüze güç kattı. Gelecek Partisi’ne her geçen gün teveccühlerin artması bizleri ayrıca mutlu ve motive ediyor. Partimize katılma kararı alan Murat kardeşimin çalışmalarımıza en iyi şekilde destek vereceğine olan güvenim tam’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —