Tarih: 26.10.2022 12:43

Gölcük’ün Sevilen Sesi Laz Esat Cumhuriyet Koşusunda GÖLCÜK’Ü TEMSİL EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün Sevilen Sesi Laz Esat Cumhuriyet Koşusunda

GÖLCÜK’Ü TEMSİL EDECEK

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isim olan Laz Esat 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Cumhuriyet Koşusunda 10 kilometre kategorisinde Gölcük’ü temsil edeceği ifade etti. Laz Esat ayrıca 29 Ekim Akşamı vereceği konser ile Gölcüklüleri coşturacak.

Gündüz koşuda akşam konserde

29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyetimizin ilanının 99. Yıl dönümünü coşkuyla kutlayacağız. İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sanatçılarından Laz Esat Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşusunda 10 Kilometre koşusuna katılacağını ifadeetti. Gölcük’ü en güzel şekilde temsil edeceğini ifade eden Laz Esat, Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’ta düzenlenecek olan Konser Programında sahne alarak en güzel şarkıları ile Gölcüklüleri coşturacak. 

“Tüm Gölcük halkını bekliyorum”

Gölcük’ü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 9. Cumhuriyet Koşusunda en güzel şekilde temsil edeceğini ifade eden Laz Esat, “29 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Koşusunda 10 Kilometre kategorisinde Gölcük’ü en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Aynı günün akşamıda Gölcük Belediyesi tarafından Anıtpark’ta düzenlenecek olan konserde Gölcüklüleri coşturacağım. Tüm Gölcük halkını Anıtpark’ta vereceğimiz konsere bekliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —